Palvelumme

A+ Tilit Oy on auktorisoitu tilitoimisto Oripäässä. Tarjoamme kaikki kirjanpito- ja muut taloushallintopalvelut sekä myös yrityslakipalvelut kaikenkokoisille yrityksille Loimaan seudulla ja Auranmaalla kilpailukykyiseen hintaan. Hoidamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti asiakkaidemme kulloinkin tarvitsemat palvelut.

Kirjanpito, tilinpäätös ja veroasiat


Kun kirjanpito on ammattilaisten käsissä, voi yrityksesi keskittyä sen ydinosaamiseen ja kasvuun. Voimme hoitaa myös yrityksesi osto- ja myyntireskontrat. Meillä onnistuu sekä perinteinen että täysin sähköinen kirjanpito. Käyttämämme ohjelmisto on Visma Fivaldi. Myös monet muut ohjelmistot ja järjestelmät ovat meille tuttuja.


Asiakkaillamme on täysin digitalisoituja taloushallintoja, sähköisiä tai pilvipohjaisia reskontria ja myynti- tai laskutusjärjestelmiä sekä monia erilaisia verkko- tai mobiilimaksutapoja ja digitaalisia kuitti- ja tositejärjestelmiä. Silti usealle yrittäjälle kerran kuussa kirjanpitäjälle toimitettava tositekuori on edelleen se toimivin tapa.


Meille kaikki yrittäjät ovat tervetulleita riippumatta siitä, millä tavalla heidän taloushallintonsa on järjestetty.


Laskutus ja palkanlaskenta


Asiakkaanamme voit halutessasi jättää myös myyntilaskutuksen, ostolaskujen maksatuksen sekä palkanlaskennan meidän huoleksemme. Muokkaamme palvelupakettimme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.


Yrityksen perustaminen ja konsultointi


Yrityksen perustaminen ja aloittavan yrittäjän konsultointi on tuleville asiakkaillemme pääsääntöisesti maksutonta. Jo kokeneille yrittäjille pystymme tarjoamaan ammattitaitoista opastusta niin taloushallinnon kuin verotusratkaisujenkin suhteen.


Yrityslakiasiat


Myös yritysten laki- ja sopimusasioihin sekä yritysjärjestelyihin saat meiltä apua. Yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset, yritysmuodon muutokset sekä sulautumiset ja jakautumiset hoituvat nekin kauttamme. Osakassopimukset ja yhtiöjärjetykset räätälöiddän kunkin yrityksen ja niiden omistajien tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa voimme auttaa myös yrityksen saatavien oikeudellisessa perinnässä.


Muista lakipalveluista löydät lisätietoa OriLaw Oy:n sivuilta.


In-house palvelut


Tarjoamme yrityksille myös ulkoistettavan taloushallinnon ja lakiasioiden konaisvaltaisia in-house -ratkaisuja. Asiantuntijamme tulee yritykseesi sopimuksen mukaan esimerkiksi viikottain tai useampana päivänä viikossa. Soveltuvia kokonaisratkaisuja ovat esimerkiksi talouspäällikön tai controllerin tehtävät taikka muut laajaa talouden suunnittelua tai raportointia edellyttävät kirjanpidon erityistilanteet. Vastaavasti lakimiehemme voi toimia yrityksen omajuristina taikka hallituksen tai advisory boardin jäsenenä. Myös erilaiset sisäiset tarkastukset ovat tähän palvelumutotoon sopivia tehtäviä.


Ammattitaitoiset kirjanpitäjät

Meillä on yli 25 vuoden kokemus monipuolisista kirjanpitotehtävistä yritysten perustamisesta pitkäjänteiseen taloushallintoon. Olemme Taloushallintoliiton jäsenyritys ja kaikessa toiminnassamme olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää tilitoimistotapaa.


Toimivat asiakassuhteet

Luotettava ja joustava palvelu on kunnia-asiamme. Asiakas on tervetullut käymään toimistollamme ja tarvittaessa teemme myös asiakaskäyntejä. Kuuntelemme asiakastamme tarkasti ja muokkaamme kullekin yritykselle sopivan palvelukokonaisuuden.


Mielekäs hinnoittelu

Olemme rakentaneet hinnoittelumallimme sopivaksi niin pienille toiminimille kuin isommille osakeyhtiöille. Esimerkiksi kirjanpitotehtävissä käytössämme on yleensä vientiveloitus, joten hinnoittelumme muodostuu palveluidemme käytön määrän mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

.